Badkamer

Tegenwoordig is onze badkamer een luxe relaxruimte geworden. Een plek waar we volledig tot onszelf kunnen komen en kunnen relaxen.. Of u nu kiest voor een standaard badkamer of u kiest voor baden en douchen in luxe, DP tegelwerken kan u helpen deze ruimte volledig naar eigen smaak en comfort in te richten. Wij helpen u van het begin tot het eind en dat betekent dat we samen gaan kijken naar het ontwerp, u eventueel helpen met het slopen, de badkamer volledig installeren en opleveren.

 

Ook kunnen wij u helpen met de renovatie van de badkamer. Een badkamer is immers aan mode en slijtage onderhevig. Gaat u de badkamer renoveren, dan zijn wij u daar graag bij behulpzaam. Als de indeling bekend is, gaan we samen op zoek naar het juiste sanitair en tegels en stellen met u de gewenste badkamer samen.
Nadat we alle materialen hebben uitgezocht, maken we een planning voor de renovatie van uw badkamer. DP tegelwerken verzorgt het hele proces zodat u zelf nergens over hoeft na te denken. U bent gegarandeerd van kwaliteit en vakmanschap.